Отборите на Валенсия и Леганес си вкараха по едно попадение

...
Отборите на Валенсия и Леганес си вкараха по едно попадение
Коментари Харесай

Валенсия стъпи накриво срещу последния в Ла Лига

Отборите на Валенсия и Леганес си вкараха по едно попадение на „ Естадио Местая” в мач от петия кръг на Ла Лига. След успеха като посетител на Челси в груповата фаза на ШЛ „ прилепите” се издъниха в мача за шампионата, записвайки тъждество с последния в класирането. Даниел Парехо откри резултата от дузпа в 21-ата минута, само че Леганес изравни в 38-ата и повече попадения не бяха осъществени.

В 19-а минута един от играчите на Леганес препъна противник и направи нарушаване, за което съдията отсъди дузпа за Валенсия. Малко по-късно реферът реши да прегледа обстановката благодарение на ВАР, което удостовери първичното му решение. Даниел Парехо осъществя от точката за дузпа и изпрати топката неспасяемо в средата на вратата на Хуан Сориано.

В 35-ата минута Оскар получи топката в наказателното поле, реагира бързо и без никакви проблеми осъществя в долния ляв ъгъл. Съдията Хавиер Фернандес реши да се увери, че не е имало засада при офанзивата и изиска намесата на ВАР. След като прегледа ситуацията, Фернандес отсъди гола за постоянен.

В самия завършек на срещата Юсеф Ен Несири имаше опция даже да донесе трите точки на Леганес, само че Яспер Силесен реагира ужасно. Несири получи страховит пас, който разсече отбраната, само че опитът му бе ориентиран в долния ляв ъгъл и вратарят се хвърли великолепно, с цел да го спре и да резервира резултата.

Така „ прилепите” остават в средата на таблицата – на 12-о място с 5 точки от 5 мача, а Леганес завоюва първа точка за този сезон, само че все пак остава на последната позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР