Отборите на Уотфорд и Саутхамптън не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Уотфорд и Саутхамптън не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Голове в първата и последната минута и равенство между Уотфорд и Саутхамптън

Отборите на Уотфорд и Саутхамптън не съумяха да излъчат победител в отсрочения мач между тях от 31-ия кръг в Премиър лийг. Срещата на " Викъридж Роуд " приключи при резултат 1:1, а куриозното е, че двата гола паднаха в първата и последната минута на срещата.

Гостите първи взеха преднина в мача с най-бързия гол в историята на Премиър лийг. Само 7 секунди след началото на мача топката бе във вратата на Бен Фостър. Крейг Каткарт работи неприятно в опита да подаде напред и шутира в тялото на Шейн Лонг, който излезе очи в очи с вратаря и означи за 0:1.

До края на полувремето гостите имаха още няколко положителни възможнжсти, пропилени от Шейн Лонг и Нейтън Редмънд, като виновност резултатът да не набъбне има и Фостър с положителните си намеси под рамката.

Второто полувреме бе по-постно откъм голови положения пред двете порти, само че пък драмата пристигна в неговия край. В 90-ата минута при едно центриране в наказателното поле топката малко куриозно рикошира в състезател на Уотфорд и се озова в Андре Грей, който без планиране стреля към вратата и съумя да означи за 1:1.

Така двата отбора поделиха по една точка, като Уотфорд остава на 7-ото място с 50 точки. Саутхамптън пък се намира на 16-ата позиция с 37 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 31 кръг, вторник 23 април  Уотфорд 1:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР