Отборите на ЦСКА-София и Славия завършиха наравно 1:1 в един

...
Отборите на ЦСКА-София и Славия завършиха наравно 1:1 в един
Коментари Харесай

Славия изненада ЦСКА София на Българска армия


Отборите на ЦСКА-София и Славия приключиха наедно 1:1 в един от най-интересните дуели от четвъртия кръг в първа футболна лига, оповестява БНР.

" Червените " започнаха по-активно срещата и вратарят Николай Кръстев се намеси уверено след удари на Жираир Шагоян в третата, както и на Дюкенс Назон в седмата минута.
-->
" Белите " отвърнаха с рисков шут на Галин Иванов в 20-ата минута. Опитът за гол беше отразен от Густаво Бусато.

След малко повече от половин час игра Ертан Томбак центрира в наказателното поле на домакините и Галин Иванов и Йон Бакеро поредно не съумяха да засекат топката във вратата. 

В 36-ата минута отбраната на Славия не съумя да почисти добре топката при статично състояние и Джонатан Линдсет нанесе рисков удар, който срещна напречната греда зад Кръстев.

Минута преди края на първата част Бусато се намеси уверено след удар от фаул на капитана Галин Иванов. 

След почивката дуелът стана доста по-динамичен. Шест минути след възобновяване на играта Браян Кордоба засече топката с глава след центриране от корнер, само че кълбото се отби в тялото на Ертан Томбак.

В 67-ата минута Томбак беше изведен на скорост в наказателното поле, само че диагоналният му удар мина около задачата.

В 73-ата минута Лазар Туфегджич насочи рисков изстрел с глава. Николай Кръстев съумя да избави, само че последва добавка, а стражът на " белите " хвана топката на голлинията.

Четвърт час преди приключване на постоянното време Людовик Соарес центрира към Галин Иванов, който от няколко метра даде задатък в интерес на Славия.

В 80-ата минута при бърза контра направилият формален дебют Сибири Кейта подаде за Емил Стоев, само че топката беше избита пред голлинията от Иван Турицов.

Две минути по-късно " армейците " изравниха посредством Туфегджич, който засече с глава топката в мрежата след асистенция на Тобиас Хайнц. 

В последните секунди на постоянното време Дюкенс Назон центрира в наказателното поле, където Тобиас Хайнц засече от въздуха, а топката мина напълно покрай левия непряк дирек на вратата на Славия.

След това тъждество ЦСКА има 5 точки в актива си, до момента в който " белите " са с точка по-малко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР