Отборите на ЦСКА и Берое се изправят в късния съботен

...
Отборите на ЦСКА и Берое се изправят в късния съботен
Коментари Харесай

ЦСКА се нуждае от победа, ако иска да запази шансове за титлата

Отборите на ЦСКА и Берое се изправят в късния съботен дуел (20:00 часа) от програмата на efbet Лига. Трите точки са от значително значение и за двата състава. Селекцията на Стойчо Младенов позволи поредност от неточности, които отдалечиха " алените " от борбата за купата. Гостите към момента намират себе си под управлението на Петър Хубчев, само че не престават да са в битката за място в Топ 6.
 Голмайсторът на ЦСКА ще бъде част от откриващия мач на Мондиал 2022
Голмайсторът на ЦСКА ще бъде част от откриващия мач на Мондиал 2022

Жорди Кайседо и Еквадор ще премерят сили с домакина Катар в първия мач от Световното състезание

По време на паузата за национални тимове ЦСКА изигра контрола със Спортист (Своге) и се наложи с 3:1. Феновете на отбора пък не престават с митинга пред постройката на БФС, откакто в последните дни имаше замяна на остри реплики сред футболната ни федерация и управлението на " алените ".

Тимът на Стойчо Младенов е без победа и без вкаран гол в последните три кръга. Наказан за днешната среща е Брадли Мазику, а контузени са Юрген Матай и Ахмед Ахмедов. Възстановени обаче са Федерико Варела, Георги Йомов и Тибо Вион. В средата на седмицата " армейците " съумяха да привлекат бранителя и национал на Люксембург - Енес Махмутович.
 Берое е единствено с 1 гол при последните си 10 визити на
Берое е единствено с 1 гол при последните си 10 визити на " Българска войска "

Вижте любопитната статистика

Беройци са седми и се борят за присъединяване в първата шестица. Те имат 32 точки, със единствено една по-малко от шестия Славия.

Заралии ще се борят против историята през днешния ден, откакто изгубиха 9 от последните си 10 гостувания на стадион " Българска войска " и вкара единствено веднъж в този интервал.
 Гриша Ганчев и Стоичков на мача ЦСКА - Берое на следващия ден?
Гриша Ганчев и Стоичков на мача ЦСКА - Берое на следващия ден?

Ще бъдат дружно в ложите

Отбори от Полша и Кипър пък наблюдават Джонатан Перейра, който обаче съобщи, че би желал да остане в Берое. Наставникът Хубчев няма да може да разчита на осъдените Омар Камара и Абубакар Тунгара. Именно след наказване обаче се завръща Симеон Мечев.

Главен арбитър на дербито е Ивайло Стоянов, с помощници Иво Колев и Драгомир Милев. С ВАР ще се занимават Радослав Гидженов и Мартин Маргаритов. Делегат на БФС е Николай Коев, а работата на реферите зорко ще следи Стоян Алексиев.
 Дани Генов: Вярвам, че имаме силите да победим ЦСКА
Дани Генов: Вярвам, че имаме силите да победим ЦСКА

" Ако желаеме да сме в шестицата, би трябвало да се хвърлим крепко както на " Армията " "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР