Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) се изправят един

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) се изправят един
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 не трябва да губи и ще играе със сигурност в Европа

Отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) се изправят един против различен в конфликт от последния кръг на efbet Лига. Главен арбитър на срещата ще е Валентин Железов.

Мачът е доста значим за футболистите на Атанас Рибарски. Отборът се нуждае от единствено една точка, с цел да си подсигурява място в Европа. " Червените " заемат третата позиция във краткотрайното класиране, като имат две точки повече от Левски. При еднакъв актив ЦСКА 1948 ще задържи своята позиция, защото има по-добри индикатори в директните борби със " сините ".

Интересен факт е, че ЦСКА 1948 има четири равенства в първата шестица, като в последния кръг приключи 1:1 с ЦСКА - София. 

 Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута
От друга страна Локомотив (Пловдив) е на шеста позиция с 53 пункта. Тимът съумя да прекъсне серията от три следващи загуби с победа с 2:1 над Черно море.
 Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края
ЦСКА 1948 - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЦСКА: Ганев, Фуртадо, Петров, Грънчов, Александров, Даскалов, Чочев, Умарбаев, Кирилов, Русев, Колев 

ЛОКО: Томов, Матеус, Паскалев, Сегура, Томашевич, Зебли, Дион, Иванов, Каракашев, Джовани, Илиев

Стадион: " Витоша ", Бистрица
Главен арбитър: Валентин Железов
Начало: 18:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР