Отборите на Спартак (Варна) и Левски се изправят един срещу

...
Отборите на Спартак (Варна) и Левски се изправят един срещу
Коментари Харесай

Левски с нов опит във Варна да се върне към победите

Отборите на Спартак (Варна) и Левски се изправят един против различен в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. И двата състава не се намират в добра форма все още и ще търсят първа победа от последните си пет мача. “Сините ” ще пробват да вземат победа във Варна с втори опит за няколко дни, откакто в сряда приключиха наедно с Черно море на " Тича ". Срещата е от 14:45 на стадион “Спартак ” и ще бъде ръководена от Никола Попов.

“Соколите ” се намират на последното място в класирането с едвам седем точки. При победа през днешния ден обаче ще се отлепят от дъното, като ще изпреварят Пирин, който е с девет. Варненци въпреки всичко имат мотив за оптимизъм, откакто в последните си два мача взеха по точка от съществени съперници - дербито на града против Черно море (0:0) и визитата на Славия (2:2).
 Мъри: На Левски му е нужна една победа, с цел да обърне нещата Мъри: На Левски му е нужна една победа, с цел да обърне нещата
Наставникът Тодор Киселичков има кадрови проблеми и срещата сигурно пропущат Илкер Будинов и Мартин Тошев, а Сами Ел Анаби и Лиандро Мартинс останаха отвън групата. В състава обаче се завръщат Божидар Васев и Виктор Митев.
 Здравко Димитров ще може да играе против Левски Здравко Димитров ще може да играе против Левски
“Сините ” от своя страна са на шеста позиция с 28 точки - на 12 от водача ЦСКА - София, само че и мач по-малко. Играчите на Станимир Стоилов към този момент пет мача нямат победа, като са в серия от четири следващи равенства - против Септември (0:0), Локомотив (Пловдив) (1:1), ЦСКА 1948 (0:0) и Черно море (0:0).

Станимир Стоилов има известни мотиви за наслада по отношение на състава, откакто в тима се завръща изтърпелия наказване Андриан Краев, а Филип Кръстев има огромна възможност да се бъде в състава, откакто пропусна мача с Черно море. Трайно контузени са Билал Бари, Ивелин Попов и Илиян Стефанов.

Двата отбора към този момент се срещнаха в границите на този шампионат, като Левски победи изрично с 5:0 на “Герена ” в срещата от втория кръг на efbet Лига.

СПАРТАК (ВАРНА) - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

СПАРТАК Външно наблюдение (3-4-2-1): Дичевски; Борисов, Димов, Моура; Мехмед, Руменов, Боев, Климентов; Ивей, З. Димитров; Баланюк
Старши треньор: Т. Киселичков

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Андреев; Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами; Краев, Кръстев; Роналдо, Миланов, Уелтон; М. Петков
Старши треньор: С. Стоилов

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: " Спартак ", Варна
НАЧАЛО: 14:45 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР