Отборите на Славия и Царско село откриват втория кръг от

...
Отборите на Славия и Царско село откриват втория кръг от
Коментари Харесай

Славия и Царско село откриват 2-ия кръг в efbet Лига

Отборите на Славия и Царско село откриват втория кръг от сезон 2021/2022 в efbet Лига. Срещата започва в 21:00 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

Тимът на Славия започва шампионата за пети следващ път без да допусне загуба. Това се случи с помощта на успеха над Левски с 2:1 на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “. След този триумф нападателят на „ белите “ Калоян Кръстев съобщи, че Славия ще направи мощен сезон, а старши треньорът Златомир Загорчич похвали своите футболисти за показания темперамент.

В последните дни пък се появиха информации, че в отбора чакат млад футболист от елитния испански Еспаньол.

Отборът на Царско село пък реализира много влиятелен произлязъл трансфер, като прати Андерсон Кордейро чартърен във втородивизионния испански Фуенлабрада чартърен.

Треньорът на „ царете “ Антони Здравков остана удовлетворен от показаното в отбрана при нулевото тъждество против Черно море в първия кръг.

Цели 10 футболисти пък изиграха своя първи формален мач за отбора от квартал Драгалевци в откриващия кръг от шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР