Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 0:0 във

...
Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 0:0 във
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Севиля - Ювентус 0:0, не зачетоха гол на бианконерите заради засада

Отборите на Севиля и Ювентус играят при резултат 0:0 във втори полуфинален мач в Лига Европа. Двубоят на " Рамон Санче Писхуан " започва в 22:00 часа, а на Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. Първата среща приключи при резултат 1:1

Домакините започнаха по-добре срещата. Севилци на няколко пъти се пробваха да погледнат по-смело към вратата, защитавана от Шчесни. В 7-ата минута Иван Ракитич опита изстрел от границата на пеналтерията, само че бе блокиран. Топката стигна до Хесус Навас, само че той не съумя да изостри ситуацията с положително центриране. В последна сметка гостите почистиха, само че натискът на Севиля продължи.

В 14-ата минута Николо Фаджоли опитва шут от далечна отдалеченост, който срещна главата на бранител от Севиля и излезе в корнер. При ъгловият удар пък се стигна до отлична голова опция за Федерико Гати, който се извиси над всички и стреля с глава. Ясин Боно обаче се намеси чудесно, с цел да избави севилци.

Десет минути по-късно пристигна и най-чистият късмет за домакините. Лукас Окампос стреля с глава на близка греда, а Шчесни сподели необикновен инстикт, с цел да избие топката преди тя да премине с целия си размер голлинията. Последва корнер, при който Ел-Несири стреля с глава, само че топката бе изчистена от Мануел Локатели.

В 27-ата минута Анхел ди Мария опита да трансферира Ясин Боно, откакто бе изведен. Изпълнението на аржентинеца обаче прелетя над напречната греда. Три минути по-късно Маркос Акуня нанесе компактен изстрел отвън наказателното поле на " бианконерите ". Войчех Шчесни обаче се оправи и с този удар.

Мойс Кийн съумя да се отскубне от бранител на Севиля и нанесе диагонален изстрел по земя, който срещна страничния дирек на вратата в 32-ата минута на срещата. Вратарят на домакините въпреки всичко спомогна за това с леко допиране по топката. Минута по-късно напрежението се трансферира пред вратата на Шчесни, като Иван Ракитич бе открит в пеналтерията на севилци и нанесе мощен удар от воле. За благополучие на гостите топката мина над вратата. 

Николо Фаджоли бе изкаран на носилка пет минути преди края на първото полувреме след тежък конфликт. На негово място се повяи Леандро Паредес. 

В 42-ата минута Ювентус стигна до попадение, откакто Локатели бе изведен по десния фланг. Той съумя да настигне топката и я върна към Адриен Рабио, който бе безусловно самичък. Той не сбърка иростреля врата на Ясин Боно. Радостта на " бианконерите " обаче продължи малко, защото прозвуча сигнал за засада.

LIVE / 0:0

Стартовите сформира на двата тима:

Севиля:  13. Ясин Боно, 6. Неманя Гудел, 10. Иван Ракитич, 15. Юсеф Ен-Несири, 16. Хесус Навас, 19. Маркос Акуня, 20. Фернандо, 21. Оливер Торес 25. Браян Хил, 44. Лоик Баде, 55. Лукас Окампос 

Треньор: Хосе Луис Мендилибар

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР