Отборите на Пирин Благоевград и Хебър Пазарджик завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Пирин Благоевград и Хебър Пазарджик завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Десет от Хебър се добраха до точка при гостуването си на Пирин Благоевград

Отборите на Пирин Благоевград и Хебър Пазарджик приключиха наедно 1:1 в последния дуел от 24-ия кръг на Първа лига, който се изигра този следобяд на стадион " Христо Ботев " в Благоевград.

Предвид крайния резултат обаче съставът, който може да съжалява повече е този на " орлетата ", защото те играха с човек по-малко от 29-ата минута на мача, когато гостите останаха с 10 души след изгонването на Йоан Н`Зи, който си изкара два бързи жълти картона.

Малко преди този епизод от срещата пък попадение на Данило Полонский за домакините беше анулирано поради засада.



Футболистите на Пирин въпреки всичко излязоха напред в резултата десетина минути преди края на първото полувреме, а създател на гола стана Христо Попадийн, който се възползва от асистенция на Полонский и с удар под гредата матира стража Петър Дебърлиев.

Въпреки че бяха с един състезател по-малко на терена, момчетата на Любослав Пенев демонстрираха борбен дух след почивката и бяха възнаградени за това в 72-ата минута, когато Атанас Кабов беше оставен непокрит в наказателното поле на противник и с изстрел от 7-8 метра осъществя за крайното 1:1.

Равенството остави Пирин Благоевград на 14-ото място в подреждането с актив от 21 точки, до момента в който Хебър е една позиция по-напред с 24 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР