Отборите на Манчестър Юнайтед и Тотнъм играят при в ключов

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Тотнъм играят при в ключов
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед 0:0 Тотнъм, начало на двубоя

Отборите на Манчестър Юнайтед и Тотнъм играят при в основен дуел в борбата за топ 4 във Висшата лига. Срещата от 29-ия кръг на шампионата може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

„ Червените дяволи “ заемат петата позиция преди тази среща с 47 точки, на една от четвъртия Арсенал, който обаче е с три мача по-малко. „ Шпорите “ обаче също не са надалеч, като се намрат на седмо място с 45 пункта.

Наставникът на „ алените дяволи “ Ралф Рангник е подхванал пет промени в съпоставяне със загубата от Манчестър Сити с 1:4. Давид Де Хеа стартира като титуляр, макар че по-рано през днешния ден се появиха информации, че е дал позитивен резултат на теста за ковид. Оказа се обаче, че резултатът е бил подправено позитивен.

Бруно Фернандеш е навън поради болест, само че Кристиано Роналдо се завръща измежду титулярите. Диого Далот и Рафаел Варан заменят Аарън Уан-Бисака и Виктор Линдельоф. Скот МакТономей пък е контузен, като вместо него от първата минута започва Неманя Матич. Маркъс Рашфорд пък заменя Антъни Еланга.

Антонио Конте е направил единствено една смяна, като Серхио Регилон заменя Райън Сесеньон. В офанзива работи Хари Кейн, който е подкрепян от Хюн-Мин Сон и Деян Кулушевски.

/ /

LIVE |

Висша лига, 29-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР