Отборите на Локомотив (Пловдив) и Дунав ще премерят сили днес

...
Отборите на Локомотив (Пловдив) и Дунав ще премерят сили днес
Коментари Харесай

Два отбора в лоша форма си дават среща на Лаута

Отборите на Локомотив (Пловдив) и Дунав ще премерят сили през днешния ден в мач от 7-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е с начален час 21:00 и ще се организира на стадион " Локомотив " в Пловдив.

Съставите на Локомотив (Пд) и Дунав се изправят един против различен в дуел от седмия кръг на Първа лига. Битката на " Лаута " стартира в 21:00 часа/ Домакините по този начин и не могат да влязат в надвит темп от началото на сезона. Отборът редува положителни със слаби мачове, а това си проличава и от актива на отбора - 2 победи, 2 равенства и 2 загуби. Сега " смърфовете " се надяват да запишат третия си триумф и да се приближат до водачите в класирането.

 Локо (Пловдив) изгони юношата на Барселона поради наднормено тегло
Локо (Пловдив) изгони юношата на Барселона поради наднормено тегло

Каращият проби Велислав Тодоров бил с 10 кг по-тежък

В същото време обстановката в Дунав не е по никакъв начин добра. Отборът със страшна мощ върви надолу, като няма победа на сметката си към този момент 5 следващи мача и се срина до 11-ата позиция в таблицата. Русенци мощно се надяват отрицателната серия да бъде прекратена през днешния ден с хубава победа на " Лаута ", само че задачата пред възпитаниците на Веселин Великов няма да е по никакъв начин лека. Статистиката демонстрира, че Дунав единствено един път в историята си е тръгвал с победа от посещение на Локомотив.

В останалите 20 мача " смърфовете " имат голям превес от 17 победи и 3 равенства. Общата статистика е малко по-добра, само че още веднъж е в интерес на пловдивчани - 23 победи, 7 равенства и 12 загуби.

 Дунав пожела Никола Колев от ЦСКА
Дунав пожела Никола Колев от ЦСКА

Новината удостовери президентът на " драконите " Симеон Симеонов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР