Отборите на Лацио и Рома не се победиха и завършиха

...
Отборите на Лацио и Рома не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

Дербито на Рим завърши без победител

Отборите на Лацио и Рома не се победиха и приключиха наедно 0:0 в 181-ото издание на Дербито на Рим, което се организира пред цялостните трибуни на " Стадио Олимпико ".

За злощастие на почитателите по трибуните, безконечните противници не съумяха да оправдаят упованията за представление, като изключително след почивката забавните обстановки просто отсъстваха и пред двете порти.

Иначе Рома беше отборът, който стартира срещата по-активно и в първите минути Рик Карсдорп стреля на няколко пъти по посока вратата на " бианкочелестите ", а в 13-ата минута при добавка след един от неговите удари Браян Кристанте даже прати топката в мрежата на Иван Проведел, само че попадението бе вярно анулиран поради засада.

Постепенно обаче футболистите на Лацио заиграха по-добре и до почивката те сътвориха по-добрите благоприятни условия за гол, а най-хубавата от тях пристигна след изстрел на Луис Алберто, който обаче се отби от страничната греда.

Малко по-късно Алесио Романьоли нанесе рисков удар с глава, при който обаче стражът на " вълците " Руи Патрисио внимаваше и мазета.

В последна сметка попадения на " Стадио Олимпико " по този начин и не паднаха, а равенството значи, че Лацио резервира 10-ото място със 17 точки, до момента в който Рома въпреки всичко се придвижва напред с една позиция - на 7-ата със единствено пункт повече.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР