Отборите на и ще направят втори опит да изиграят срещата

...
Отборите на и ще направят втори опит да изиграят срещата
Коментари Харесай

Етър - Царско село: втори опит

Отборите на и ще създадат втори опит да изиграят срещата между тях от 14-ия кръг в efbet Лига. Мачът трябваше да се организира през вчерашния ден в 17:30 часа, само че делегатът на срещата Иво Марков реши, че това няма по какъв начин да се случи поради натрупалия на стадиона сняг. Първоначално основният арбитър Георги Димитров даде половин час на домакините да опитат да изчистят снега от игрището, само че те се съумяха да се оправят и в последна сметка бе взето решение срещата да бъде пренасрочена за през днешния ден.

Това не се хареса и на двамата треньори Александър Томаш и. Те признаха, че не са удовлетворени от отлагането на мача и са предпочитали той да се изиграе по стратегия, без значение от неприятните условия.

-лошото е, че и днешната прогноза за времето не е изключително удобна. Очаква се към 17:30 температурата във Велико Търново да бъде -5 градуса, което значи, че теренът ще е заледен и не изключително подобаващ за игра.

Ако срещата въпреки всичко се организира по проект, домакините от Етър ще създадат всичко по силите си да запишат първа победа за сезона. До момента отборът има 4 равенства и 9 загуби и е на последната позиция в таблицата.

Царско село също ще търси трите точки с всички сили. Играчите на Любо Пенев са в неприятна серия от 3 следващи загуби и в този момент ще се надяват да намерят правилния път.

efbet Лига, 14 кръг:

ЕТЪР - ЦАРСКО СЕЛО

Стартовите сформира:

ЕТЪР: ,,,,,,,,,, Преслав Боруков

ЦАРСКО СЕЛО: ,,,,,,,, Дилан Мартенс, Андерсон Кордейро, Стефан Христов

СЪДИЯ: Георги Димитров
СТАДИОН: " Ивайло ", Велико Търново
НАЧАЛО: 17:30 часа

efbet Лига 14 кръг, понеделник 30 ноември  Етър 17:30  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР