Отборите на , , , и се сдобиха с нови

...
Отборите на , , , и се сдобиха с нови
Коментари Харесай

Фарел Уилямс изработи екипи за Арсенал, Байерн, Ман Юнайтед, Реал М и Юве

Отборите на,,, и се снабдиха с нови екипи, направени от известния музикален реализатор и фешън дизайнер Фарел Уилямс. Те са част от колаборация на отборите с adidas и Humanrace.

Всички те са направени на ръка и са въодушевени от иконични екипи на въпросните тимове от предишното. Тези на Арсенал и Манчестър Юнайтед припомнят на аварийните им екипи от началото на 90-те години на предишния век, като този на Байерн е отпратка към същия интервал, само че към титулярна фланелка. Зад екипа на Реал Мадрид стои драконовия подобен, който им беше трети през сезон 2014/15, а Ювентус ще си напомнят аварийна розова фланелка от 2015/16.
Designed by hand, for the.

Introducing the jerseys, a design process imagined and realised by for,,, and.

Exclusively available now through adidas and official club stores.
— adidas Football (@adidasfootball) Както Байерн, по този начин и Ювентус ще употребяват своите екипи в мачове. Баварците ще го сторят в идващия си мач за Купата на Германия, до момента в който “бианконерите” ще дебютират с новата си фланелка в неделя против. Междувременно, Арсенал, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са решили да употребяват своите екипи по време на загрявката преди своите мачове, като мадридчани ще го създадат още на следващия ден преди Ел Класико против на “”.
Throwback to the kits that inspired this collection
— B/R Football (@brfootball)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР