Отборите на Хърватия и Канада днес се изправят един срещу

...
Отборите на Хърватия и Канада днес се изправят един срещу
Коментари Харесай

Хърватия има втори шанс за победа на Мондиала

Отборите на Хърватия и Канада през днешния ден се изправят един против различен на “Халифа Интернешънъл ” във втория си дуел от група F на Световното състезание в Катар, който е с начален час 18:00.

Финалистът от Мондиал 2018 Хърватия стартира разочароващо сегашния шампионат. Тимът беше считан за изявен любимец против Мароко, само че все пак стигна единствено до нулево реми, и то без да показва високо равнище на игра. Сега “ватрените ” ще се изправят против новобранеца в групата Канада. Те нямат право на втора неверна стъпка, в случай че желаят да продължат към елиминациите, защото в третия мач ги чака огромният любимец всред четирите тима Белгия. Атакуващите играчи Андрей Крамарич, Никола Влашич и Иван Перишич ще се опитат да се реваншират за неубедителната игра в първия мач, като от огромната звезда Лука Модрич също се чака повече.

От друга страна, Канада прелестно изненада мнозина почитатели и експерти с представянето си против Белгия. “Кленовите листа ”, за които това е първо Световно състезание от 1986-а насам, бяха считани за цялостен новобранец против “червените дяволи ” и изгубиха с 0:1, само че оставиха усещането, че това е станало несправедливо. Те имаха доста повече положения в съпоставяне със своя противник, а също по този начин тяхната звезда Антъни Дейвис пропусна дузпа при започване на мача. Играчът на Байерн (Мюнхен) сигурно ще се постарае този път да изведе съотборниците си до изненадваща победа, с която тимът да резервира шансове за класиране за елиминациите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР