Отборите на Фиорентина и Интер направиха равенство 3:3 в мач

...
Отборите на Фиорентина и Интер направиха равенство 3:3 в мач
Коментари Харесай

Фиорентина попари Интер с гол в 101-та минута

Отборите на Фиорентина и Интер направиха тъждество 3:3 в мач от 25-ия кръг на Серия А, който ще бъде запомнен със сериозната интервенция на системата за видеоповторения.

Двубоят на „ Стадио Артемио Франки “ стартира вихрено, като още преди да е изтекла минута, домакините поведоха след автогол на Стефан Де Врай. „ Нерадзурите “ дадоха отговор бързо и изравниха пет минути по-късно посредством Матиас Весино, а пет минути преди почивката Матеа Политано даде преднина на гостите. В 52-та минута след консултация с ВАР реферът отсъди дузпа в интерес на Интер за игра с ръка в наказателното поле, а Иван Перишич осъществя от бялата точка за 3:1. Малко по-късно системата за повторения още веднъж бе на страната на „ нерадзурите “, откакто гол на Кристиано Бираги бе анулиран поради фал на Луис Муриел. Самият Муриел се реваншира като понижи изоставането на „ виолетовите “ в 74-та минута с тъкмо осъществяване от свободен удар, а в 95-та минута домакините имаха искания за дузпа за игра с ръка на Давиде Д‘Амброзио и след петминутна консултация с ВАР в последна сметка получиха углавен удар, който Жордан Верету означи в 101-та минута за крайното 3:3.

По този метод Фиорентина записа девети следващ мач без загуба във всички шампионати и се изкачи до девето място в класирането с 36 точки, до момента в който Интер остава на трета позиция с актив от 47 точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР