Отборите на Черно море и Арда (Кърджали) се изправят един

...
Отборите на Черно море и Арда (Кърджали) се изправят един
Коментари Харесай

Черно море атакува Топ 3 в търсене на трите точки срещу Арда

Отборите на Черно море и Арда (Кърджали) се изправят един против различен в среща от 14-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Тича “ във Варна стартира в 19:45ч., а основен арбитър е Иво Андреев.

Срещата опълчва два от отборите в средата на таблицата. Домакините от Варна заемат седма позиция с актив от 23 точки. Гостите от Кърджали са на девето място и имат две точки по-малко от днешния им конкурент, като при триумф възпитаниците на наставника Александър Тунчев могат да изместят „ моряците “.

В същото време три точки към актива на Черно море биха означавали, че варненци ще влязат в Топ 3.

Един от най-хубавите футболисти на Черно море от началото на сезона Матеус Клементе, ще пропусне семейството на своя отбор против Арда. Причината е, че играчът е с насъбрани жълти картони, за което бе осъден от Дисциплинарната комисия на БФС за една среща и парична глоба от 250 лв.. В отбора няма контузени футболисти и всички упражняват на цялостни обороти като се изключи капитана Даниел Димов, който се възвръща от интервенция, и Лъчезар Йорданов, който лекува контузия в глезена. 

За срещата от Община Кърджали, управлението на Арда и почитател клубът проведоха безвъзмезден транспорт за мача за почитателите на кърджалийския отбор. 

efbet Лига, 14 кръг: 

ЧЕРНО МОРЕ - АРДА 

Вероятни сформира: 

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Босанчич, Панов, Мимито, Панайотов, Беншаа, Сула, Василев, Курьор 

АРДА: Господинов, Али, Петков, Сако, Желев, Котев, Юруков, Ковачев, Тилев, Коконов, Ндиайе 

Стадион: " Тича ", Варна 
Съдия: Иво Андреев 
Начало: 19:45 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР