Отборите на Ботев (Враца) и Верея дават началото на 25-ия

...
Отборите на Ботев (Враца) и Верея дават началото на 25-ия
Коментари Харесай

Ботев ще прави опит да спре лошата серия срещу Верея

Отборите на Ботев (Враца) и Верея дават началото на 25-ия кръг в първа професионална лига с мача между тях през днешния ден. Двата отбора ще излязат един против различен на стадион “Христо Ботев” в 17:30 часа. Домакините се надяват да спрат отрицателната си серия от три следващи загуби. Това е повече от добра опция да запишат безапелационен триумф на сметката си против новобранеца в шампионата и би трябвало да се възползват от нея.

Верея също е в серия от три следващи провали. Всъщност играчите на Олександър Севидов нямат победа към този момент 36 следващи мача в елита. И това не е всичко. Това е тимът с най-слабото нахлуване и най-слабата отбрана в шампионата - 9 вкарани и 53 позволени гола. Старозагорският отбор със страшна мощ се е запътил към изпадане във Втора лига и единствено някакво знамение може да го избави.

Домакините нямат безусловно никакви кадрови проблеми и ще могат да разчитат на всичко най-хубаво, с което разполагат. На вратата се чака да започва Костов, а пред него в отбрана ще работят Васев, Миланов, Кавдански и Керчев. Апостолов ще е в ролята на опорен халф, в средата играта ще движат Генов и Мечев. Огнянов и Атанасов ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Домовчийски, който ще запише своя мач номер 200 в елита.

Верея пък не може да разчита на контузения Маламов и санкции Иво Иванов. Гостите се чака да опълчват Ганев под рамката, а в отбрана ще играят Мачадзе, Рубин, Дмитрий Иванов и Курупис. Новото попълнение Аурелиан Лола с чака да дебютира в средата на терена дружно с Ковальов и Нтойа. В офанзива пък ще стартира триото Василиевич, Станчев и Гвазава.

Първа професионална лига, 25 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ВЕРЕЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Костов, Васев, Миланов, Кавдански, Керчев, Апостолов, Мечев, Генов, Атанасов, Огнянов, Домовчийски

ВЕРЕЯ: Ганев, Мачадзе, Д. Иванов, Рубин, Курупис, Ковальов, Лола, Нтойа, Василиевич, Станчев, Гвазава

Стадион: “Христо Ботев”, Враца
Съдия: Станимир Тренчев
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 25 кръг, петък 8 март  Ботев (Враца) 17:30предстои  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР