Отборите на Ботев Враца и Пирин се изправят един срещу

...
Отборите на Ботев Враца и Пирин се изправят един срещу
Коментари Харесай

Ботев Враца приема Пирин в спор за задължителни три точки

Отборите на Ботев Враца и Пирин се изправят един против различен в дуел от 24-ия кръг нa efbet Лига. Мачът на стадион „ Христо Ботев ” във Враца е през днешния ден от 12:00 часа, като с него се открива програмата в неделния ден. Срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на мача минута по минута.

Двубоят е с голям залог и за двата отбора. И Ботев, и Пирин се намират в зоната на изпадащите, като всяка една точка може да се окаже жизненоважна за оцеляването на отбора в елита.

Врачани са 11-и с 22 точки, до момента в който „ орлетата “ са три места по-надолу и с три пункта по-малко. След нулевото тъждество против Локо Пд, възпитаниците на Даниел Моралес редуват победи и загуби, като завоюваха семействата си на ЦСКА 1948 и Славия и отстъпиха при визитите си на Спартак Варна и Левски.

Воденият от Христо Янев Пирин е в напредък, като взе седем точки в последните си четири мача, записвайки поредни победи против първенеца Лудогорец и Хебър, а и тъждество с Левски вкъщи.

Финансовата обстановка в клуба също се усъвършенства, откакто Община Благоевград стана притежател тима, а отговорностите към Национална агенция за приходите бяха изплатени.

В групата на Ботев Враца се завръщат изтърпелите санкции Мартин Кавдански и Момчил Цветанов, както и възстановилите се от травми Меси Биатумусока и Том Рапнуи. Извън състава остава Петко Ганев, който получи контузия по време на дуела против Левски.

Христо Янев пък няма да може да разчита на звездата в състава си Чебрайлс Макрецкис, който ще пропусне мача поради насъбрани картони.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР