Отборите на Болоня и Ювентус завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Отборите на Болоня и Ювентус завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Ювентус пропусна да заеме второто място в Серия А след равенство с Болоня

Отборите на Болоня и Ювентус приключиха наедно 1:1 в дуел от 32-ия кръг на Серия А.

„ Рособлу “ откриха резултата на стадион „ Ренато Дал`Ара “ в десетата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Данило против Рикардо Орсолини в наказателното поле на „ бианконерите “. Зад топката застана пострадалият Орсолини, който се разписа в противоположния низък ляв ъгъл на вратаря Войчех Шчесни.

Ювентус получи отлична опция да възвърне равенството по-късно повече от половин час игра, когато Йон Лукуми фаулира Аркадиуш Милик на границата на наказателното поле на Болоня, само че след интервенция на ВАР основният арбитър Симоне Соца отсъди 11-метров углавен удар. Самият Милик се нагърби с осъществяването от „ бялата “ точка, само че изстрелът му бе болнав и не затрудни вратарят Лукаш Скорупски и улови топката с ръцете си.

Все отново Милик се реваншира за изпусната дузпа в 61-ата минута, когато с акуратен изстрел след избита топка от домакинската защита прати топката в мрежата зад стража Скорупски.

В класирането Ювентус е трети с актив от 60 точки, на пункт зад втория Лацио. Болония заема деветата позиция с 45 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР