Отборите на Балкан и Левски ще играят за Суперкупата на

...
Отборите на Балкан и Левски ще играят за Суперкупата на
Коментари Харесай

Балкан и Левски в спор за Суперкупата на България по баскетбол

Отборите на Балкан и Левски ще играят за Суперкупата на България. Сблъсъкът за първия за сезона трофей стартира довечера от 18:00 часа в зала “Арена Ботевград ”.

През предишния сезон ботевградчани завоюваха шампионската купа, откакто във финалната серия отстраниха отбора на Черноморец, с цел да завоюват за втора пореда година златото.

Левски завоюва Купата на България откакто победи завърналия се в елита тим на ЦСКА. Така двата отбора заслужиха правото да играят за Суперкупата седмица преди началото на новия сезон в шампионата.

Отборът на Петър Златанович стартира шампионата с няколко нови чужденци и някои нови български попълнения. Официален дебют с екипа на Балкан през днешния ден ще създадат Девин Харис, Майки Диксън и Карл Йохан-Липс, както и Мартин Сотиров и Георги Герганов.

Левски пък се укрепи доста в последната седмица, откакто стана ясно, че националът Алекс Симеонов ще стартира сезона като част от “сините ”. Крилото игра за ЦСКА през предишния сезон. Другото ново попълнение в редиците на " сините " е Димитър Маринчешки, който игра точно за Балкан през предходната акция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР