Отборите на Арсенал и Уест Хем играят при резултат 0:0

...
Отборите на Арсенал и Уест Хем играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Уест Хем 0:0, отменен гол на домакините заради засада

Отборите на Арсенал и Уест Хем играят при резултат 0:0 в мач от 17-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на стадион " Емирейтс " стартира в 22:00 часа и е предаван директно в ефира на DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от дуела

Още преди да измине една минута игра, Габриел Мартинели се озова на земята след конфликт с Деклан Райс. Футболистът на Арсенал остана да лежи на тревата и да се превива. Все отново, Мартинели съумя да се изправи и да продължи игра, без да е нужна ранна насилствена промяна.

В 5-ата минута на дуела домакините разиграха чудесно, Йодегор откри Нкетия в наказателното поле, а той върна към Букайо Сака, който бе клиничен и прати топката в мрежата на Фабиански. " Чуковете " бяха избавени от сигнал за засада.

Пет минути по-късно още веднъж " артилеристите " сътвориха рискова офанзива, която приключи с центриране от Мартинели. То бе изчистено, само че топката още веднъж бе отнета и попадна в краката на Йодегор, който потърсви Гранит Джака с забавно извеждащо подаване. Халфът на домакините не стигна до топката обаче. 

Минутка по-късно Боуен проби отдясно и изпрати остро центриране към Михаил Антонио. В наказателното поле обаче Рамсдейл се намеси отлично и предотврати този късмет за " чуковете ".

В 13-ата минута Гранит Джака нанесе прецизен удар, с който Фабиански се оправи удобно. Изстрелът пристигна отвън наказателното, само че не затрудни стража на гостите.

LIVE / Арсенал - Уест Хем 0:0

Съставите на двата тима:

Арсенал: 1. Рамсдейл, 4. Бен Уайт, 12. Салиба, 6. Габриел Магаляеш, 3. Киърън Тиърни, 8. Мартин Йодегор, 5. Томас Партей, 34. Гранит Джака, 7. Букайо Сака, 14. Нкетия, 11. Габриел Мартинели

Старши треньор: Микел Артета

Introducing our starting XI…
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР