Отборите на Арда и Берое се изправят един срещу друг

...
Отборите на Арда и Берое се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Арда vs Берое - два отбора в лоша шампионатна серия

Отборите на Арда и Берое се изправят един против различен в късния съботен дуел от програмата на efbet Лига. Началният час на конфликта е 20:00, а с надалеч по-позитивна конфигурация в него ще влязат домакините, които през седмицата се класираха на исторически първи край за Купата на България.
 Арда победи Славия с 1:0 и се класира на край за Купата на България
Арда взе реванша със Славия и е на исторически първи край за Купата на България

Освободен от Левски се трансформира в воин за селекцията на Николай Киров

Берое пък навлезе в поредност от отрицателни резултати, като към този момент намерено се приказва за евентуалната промяна на Димитър Димитров.
 Огромни <a href=бонуси за футболистите на Арда при продобиване на Купата " >
Огромни бонуси за футболистите на Арда при продобиване на Купата

Ръководството е определило отборна награда

В Арда има леко терзание от формата на тима в шампионата в последно време. Тимът няма победа към този момент три кръга, като през това време записа две загуби и едно реми. В Кърджали се надяват тази неприятна серия да свърши през днешния ден и тимът да се върне на победния път. При старозагорци също има леко напрежение. Отборът не се показва на нужното равнище и записа 1 победа, 1 тъждество и 4 загуби в последните си 6 мача.



Домакините не могат да разчитат в този мач на Атанасов и Делев. Така треньорът Киров евентуално ще заложи на Караджов пад рамката и Лозев, Петков, Крумов и Желев в отбрана. Мартинов и Котев ще са отбранителните халфове, а Руменов ще работи като плеймейкър. Георгиев и Тилев ще оперират по крилата, а Йорданов ще е на върха на офанзивата.
 Спрягат името на Стойчо Младенов за завръщане в българския футбол
Спрягат името на Стойчо Младенов за завръщане в българския футбол

Ето кой тим може да поеме легендата на ЦСКА

Гостите също имат своите проблеми. Перниш и Маринов са в лазарета, а Стефанов е осъден. Така Херо се чака да пусне в игра Ганев на вратата и триото Цветков, Мезаг и Ангелов в защита. Али и Василев ще са на двете крила, а Минчев и Какута ще работят в средата на терена. Конте ще играе в ролята на плеймейкър, а Фал и Камбуров ще работят на в предни позиции.
 Левият бек на Берое може да премине в Арда
Левият бек на Берое може да премине в Арда

Крум Стоянов мъчно ще се разбере за нов контракт със заралии

Битката в Кърджали ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов, с помощници Мирослав Иванов и Георги Минев. Делегат на БФС е Станислав Вълков, а работата на реферите зорко ще следи Евгени Георгиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР