Отборите на Англия и Хърватия ще определят втория финалист на

...
Отборите на Англия и Хърватия ще определят втория финалист на
Коментари Харесай

Англия и Хърватия ще преследват мечтата в Москва

Отборите на Англия и Хърватия ще дефинират втория финалист на Мондиал 2018 в Русия довечера от 21 часа на стадион " Лужники " в Москва. До огромния мач към този момент доближи отборът на Франция, който нощес победи икономично Белгия с 1:0 и се класира за втори следващ край след Евро 2016.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК!
Самото постигане до тази фаза на шампионата е достижение и за двата тима, само че както се споделя - апетитът идва с яденето. И в двата лагера показват упоритост и самочувствие да победят, а за какво не и да побеждават с купата. Англия игра за последно на полуфинал през 1990 година и еуфорията на Острова е голяма. Хърватите пък играха полуфинал на Мондиал 1998, когато разполагаха със също толкоз мощен състав, само че отстъпиха пред бъдещия първенец Франция с 1:2. Със сигурност Лука Модрич и компания желаят нова среща с " петлите " за отплата.
 Феновете на Хърватия против Русия @@@

Двубоят тази вечер ще бъде осми сред двата отбора, като преимуществото е на страната на островитяните -4 против 2 победи. Англия и Хърватия са играли на огромно състезание единствено един път. Това се случи през 2004 година на европейското в Португалия, когато 18-годишният Уейн Рууни наниза два гола за триумфа с 4:2. Хърватите получиха своя реванш, откакто стопираха англичаните за Евро 2008 след 3:2 на " Уембли ".
 Феновете на Хърватия против Русия @@@

Бегъл взор върху съставите на двата тима демонстрира, че опитът и класата са на страната на хърватите, в чийто редици има футболисти с девет завоюва трофея в Шампионската лига, до момента в който в състава на Англия е единствено един. Хърватите са доста сработени, защото играят дружно към този момент съвсем 10 години, само че заобикалят даже споменаването на израза, че са любимци.
Проблем пред балканците може да се окаже умората, която пролича в 1/4-финала против Русия. Макар и да отхвърлят за сходен проблем, феновете видяха по какъв начин някои играчи безусловно се строполиха след дуела. В същото време англичаните показват прохлада и експедитивност, която може да се окаже основен фактор в дълго чакания конфликт и почитателите на Острова да продължат да мечтаят за завръщането на купата вкъщи. Показателено е, че през вчерашния ден англичаните упражняваха с цялата група от 23 играчи, до момента в който от заниманието на хърватите отсъстваха основни имена като вратаря Даниел Субашич и бранителя Шиме Върсалко.
Вероятни сформира: Хърватия: Субашич, Вида, Ловрен, Чорлука, Стринич, Ракитич, Брозович, Ребич, Модрич, Перишич, Манджукич. Англия: Пикфорд, Магуайър, Стоунс, Уокър, Йънг, Деле Али, Хендерсън, Трипиър, Лингард, Стърлинг, Кейн. Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 21:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР