Отборът победи Септември с 3:1 ЦСКА 1948 победи Септември София

...
Отборът победи Септември с 3:1 ЦСКА 1948 победи Септември София
Коментари Харесай

Чочев с два гола при нова победа на ЦСКА 1948

Отборът победи Септември с 3:1
ЦСКА 1948 победи Септември София с 3:1 в мач от XXVI кръг на efbet Лига. Звездата на " алените " Ивайло Чочев още веднъж сподели, че е в страхотна форма този сезон и вкара два гола на " Васил Левски ".

След равностойно начало домакините имаха страхотна опция да поведат в 12-ата минута. Елитон пусна пас в кулоар зад отбраната на ЦСКА 1948. Мартин Петков сподели скорост и се озова самичък против Даниел Наумов. Неговият удар по диагонала към далечния ъгъл мина на сантиметри около десния непряк дирек.

В средата на първата част Педриньо овладя избита топка. Първият му опит да обстрелва вратата на Димитър Шейтанов беше блокиран, а вторият прекомерно неакуратен.

В 33-тата минута Елитон беше открит с центриране от ъглов удар. Той засече с глава, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

В 39-ата минута по-активните дейности на ЦСКА 1948 дадоха резултат. „ Червените “ получиха правото да бият директен свободен удар. Топката беше заложена фронтално против вратата на Шейтанов. Чочев я завъртя над стената и порази мрежата за 0:1.

Две минути по-късно ЦСКА 1948 удвои преднината си. Отново след статично състояние, този път след корнер. Бирсент Карагарен засече центрирането на първата греда и матира Шейтанов. Вратарят съумя да играе с топката, само че не и да я избие.

В 42-рата минута Симеон Александров си освободи пространство за изстрел и насочи подъл подобен от дъгата на наказателното поле. Наумов не беше допустимо най-убедителен, въпреки всичко националът съумя да избие настрана.

Точно в края на първата част Септември понижи изоставането си и върна интригата. Автогол си вкара Педриньо. При центриране от ъглов удар няколко футболисти, в това число Асен Георгиев се разминаха с топката. Тя се отклони от гърба на Педриньо, а Наумов нямаше никакъв късмет да реагира.

В 52-рата минута ЦСКА 1948 си възвърна преднината от два гола. Ивайло Чочев получи прекомерно огромно свободно пространство. Голмайсторът напредна, настройки си топката на левия крайник и с удар по земя осъществя за 1:3.

В 72-рата минута Станоев на два пъти стреля по посока вратата на Наумов. Първият му опит беше блокиран, а вторият мина заплашително над напречната греда. Определено обаче домакините атакуваха и пробваха да се върнат в мача.

Десет минути преди приключването на постоянното време Радослав Кирилов проби отляво, навлезе в наказателното поле и шутира. За благополучие на Шейтанов, над вратата.

В 84-тата минута Георги Русев извърши ъглов удар. Елитон се размина с топката. Тя стигна до Симеон Петров, който стреля с глава около левия непряк дирек.

Минута по-късно Октавио опитва шанса си от междинна отдалеченост. Въпреки че топката излизаше в навън, Шейтанов реши да се подсигури и мазета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР