Отборът на Волфсбург стартира с успех новия сезон в германската

...
Отборът на Волфсбург стартира с успех новия сезон в германската
Коментари Харесай

Волфсбург не сгреши срещу новак на старта в Бундеслигата

Отборът на Волфсбург започва с триумф новия сезон в немската Бундеслига. " Вълците " поздравиха с " Добре пристигнали! " пристигналия от втория ешелон Бохум, побеждавайки го на своя " Фолксваген Арена " с 1:0.

Срещата започва ужасяващо за гостите, които се оказаха с човек по-малко още в четвъртата минута. Опитният Роберт Теше направи дузпа, а също така си изкара и пряк червен картон.
 Снимка 543128
Източник:

Волфсбург обаче не съумя да се възползва от обстановката и звездата на отбора Вут Вегхорст пропусна от бялата точка. По-скоро суперлативите тук трябваше да бъдат за стража на бохумци Мануел Рейман, който сътвори отлично избавяне.

Нидерландският нападател на " вълците " обаче не елементарни в 22-ата минута, когато разумното се случи. Вегхорст си отвори пространство за пукотевица с хубаво вдишване на топката, а момент по-късно към този момент приемаше поздравления от свои сътрудници.
 Без победител в здравия конфликт Унион - Байер, Щутгарт громи вкъщи
Без победител в здравия конфликт Унион - Байер, Щутгарт громи вкъщи

Лош следобяд за новаците от Гройтер Фюрт

През втората част домакините се възползваха оптимално от своето числено предимство. На няколко пъти те имаха комфортната опция да удвоят своята преднина, само че Вегхорст и Шлагер се оказваха неточни.

И по неписан закон, Бохум можеше да си тръгне и геройска точка, само че в 77-ата минута Милош Пантович пропиля изключителна опция за новаците, стреляйки право в обсега на вражеския пазач.
 Снимка 543127
Източник:

В идващия кръг Волфсбург гостува Херта (Берлин). Бохум ще търси първи точки против Майнц 05.

ВОЛФСБУРГ - БОХУМ 1:0

1:0 Вегхорст (22 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР