Отборът на Вихрен (Сандански) свали Хебър (Пазарджик) от първото място

...
Отборът на Вихрен (Сандански) свали Хебър (Пазарджик) от първото място
Коментари Харесай

Вихрен свали Хебър от първото място

Отборът на Вихрен (Сандански) смъкна Хебър (Пазарджик) от първото място в Югозападната Трета лига. Играчите на Петър Златинов надвиха с 2:0 над гостите в мач от 8-ия промеждутъчен кръг на шампионата, като се изкачиха на второ място във краткотрайното класира с 19 точки, до момента в който отборът от Пазарджик се свлече на трето място с 18 точки, а водач още веднъж е ЦСКА 1948, който има 20 точки. На " Градския стадион " в Сандански домакините бяха по-добри през първото полувреме, като изцяло справедливо се прибраха на почивката с един гол преднина. Александър Якимов бе прецизен с глава в 15-ата минута, засичайки центриране на Ласков, само че и вратарят Петър Дебърлиев не се намеси задоволително добре.

 Вихрен (Сандански) - Хебър (Пазарджик) @@@Футболистите на домакините, които бяха следени от Коко Динев и от някогашния национал Илиян Мицански, можеха да удвоят преднината си още преди края на полувремето, само че Венци Стоянов пропусна отлична опция. Вратарят на отбора Стефано Кунчев пък се размина с тежка контузия, откакто падна неприятно при едно от излизанията си. Стражът имаше потребност от лекарска интервенция.

 Вихрен (Сандански) - Хебър (Пазарджик) @@@Второто полувреме стартира с нов гол за Вихрен. Този път Ласков бе прецизен от дузпа в 49-ата минута. Гостите станаха по-активни, като имаха три положителни благоприятни условия да понижат, само че пропуснаха да го сторят.

 Вихрен (Сандански) - Хебър (Пазарджик) @@@В 84-ата минута резервата на домакините Стивън Славков бе изпъден с пряк червен картон. Десетката на Вихрен скочи високо с бутоните напред, като разруши доста неприятно главата на капитана на Хебър Васил Геров. Последният бе изнесен отвън терена, където получи лекарската интервенция, само че все пак бе откаран с кола за спешна помощ към локална болница.

Така отборът на Танчо Калпаков записа второ проваляне през сезона, прекъсвайки серията си от три следващи победи.
Вихрен пък реализира справедливо четвърта поредна победа на своя стадион, като продължава да е непогрешим пред своя аудитория.

ВИХРЕН - ХЕБЪР 2:0
1:0 Якимов (15)
2:0 Ласков (49-д)

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 8-ИЯ КРЪГ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ВИХРЕН ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ХЕБЪР ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР