Отборът на Верона постигна важна домакинска победа с 2:0 над

...
Отборът на Верона постигна важна домакинска победа с 2:0 над
Коментари Харесай

Верона се върна към победите, а Кремонезе се залепи за дъното

Отборът на Верона реализира значима домакинска победа с 2:0 над директния си съперник в борбата за оцеляване Кремонезе в ранния дуел от днешната стратегия на Серия “А ”.

Така Верона записа едвам втория си триумф през сезона, като предходният беше на 4 септември с 2:1 над предпоследния Сампдория като хазаин. Последваха 10 следващи загуби преди паузата в шампионата, а предходната сряда отборът направи нулево реми като посетител на Торино. Днес обаче “джалоблу ” откриха своя воин - ветеранът Дарко Лазович, който означи и двете попадения в дуела. В 9-ата минута нападателят се разписа от близко след пас на Яя Калон, а в 26-ата беше прецизен с шут по земя, откакто му асистира Джош Дойг, който преди този момент направи нескончаем дрибъл. Така той се погрижи гостите да позволен десетата си турнирна загуба през сезона, като те към момента нямат победа в италианския хайлайф, откакто се завърнаха в него. " Гриджоросите " уважиха юношата Джанлука Виали, който умря преди дни, като на левия ръкав на фланелките им беше изобразена негова фотография с екипа на отбора и текста " Сбогом, Лука " до нея.

С този триумф Верона се отлепи от дъното на класирането и се изкачи на 18-ата позиция с 9 точки и по-добра голова разлика от Сампдория. Кремонезе обаче се свлече на последното място със своите 7 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР