Отборът на ЦСКА завърши наравно 0:0 при визитата си на

...
Отборът на ЦСКА завърши наравно 0:0 при визитата си на
Коментари Харесай

ЦСКА не успя да вкара гол на десетима от Македония ГП под горещото слънце в Скопие

Отборът на ЦСКА приключи наедно 0:0 при визитата си на Македония Гьорче Петров в първи дуел от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Двата отбора показаха постна продукция под жаркото слънце и температура от над 35 градуса в Скопие.

Съставът на Саша Илич се показа едва и не съумяха да стигне до гол, макар че " алените " играха с човек повече през цялото второ полувреме.

От началото на дуела предимство във владеенето на топката бе на страната на ЦСКА, само че футболистите на българския вицешампион бяха безидейни и неефективни в офанзива.

От своя страна домакините се защитаваха добре и изглеждаха рискови на контраофанзива, въпреки че по този начин и не затрудниха вратаря Густаво Бусато.

В рамките на последните пет минути на първото полувреме халфът на Македония ГП Матеус Лемос си изкара два жълти картона и бе изпъден, въпреки че вторият картон, отсъден за нарушаване против Енес Махмутович, бе противоречив.

След почивката " армейците " не съумяха да се възползват от численото си предимство и в последна сметка насочиха единствено един прецизен удар за 90 минути.

По този метод ЦСКА не съумя да си обезпечи задатък в първия мач и ще би трябвало да търси наложителна победа на реванша в София след седмица, в случай че желае да продължи напред в третия по мощ европейски клубен шампионат.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР