Отборът на ЦСКА се изправя срещу Локомотив София в първия

...
Отборът на ЦСКА се изправя срещу Локомотив София в първия
Коментари Харесай

ЦСКА тръгва към титлата с гостуване на Локо Сф

Отборът на ЦСКА се изправя против Локомотив София в първия си формален мач за 2022 година. „ Червените” гостуват на столичните „ железничари” на стадион „ Васил Левски” в 16:30 часа, а срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим дуела онлайн, като в уеб страницата ни може да намерите всеки един гол, както и всичко любопитно към мача.

Сблъсъкът сред столичани трябваше да се изиграе още през август, само че тогава мачът бе отсрочен поради уговорките на „ червените” в европейските клубни шампионати.

„ Червените” започват футболната пролет у нас с огромни упоритости. Тимът на Стойчо Младенов е единственият действителен съперник на първенеца Лудогорец за купата. Разликата сред двата отбора на върха е единствено две точки. Разградчани също излизат в първия си формален мач за 2022, като по-рано през днешния ден гостуват на Арда.

По време на зимата пауза ЦСКА се раздели с отбора играчи, като клубът от стадион „ Българска армия” бе изоставен от Пламен Гълъбов, Хамза Чатакович и Карол Метц. В същото време в Борисовата градина дойдоха Маурисио Гарсес и Браян Морено.

От своя страна Локомотив София не се намира в забележителна позиция. Столичани заемат място в зоната на изпадащите, а всяка изгубена точка оттук нататък може да се окаже решаваща за ориста на отбора в елита.

Локомотив се укрепи с Димитър Митков и опитните Симеон Славчев и Давид Малембана, който преди време защитаваше цветовете на Локомотив Пловдив.

Вероятни сформира:

Локомотив София: Любенов, Рапосо, Кацикас, Крачунов, Орачев, Славчев, Кацаров; Александров, Октавио, Димитров; Митков

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матей, Кох, Мазику, Жеферсон, Юга; Йомов, Кери, Вилдсхут, Кайседо
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР