Отборът на ЦСКА продължи с неубедителните изяви от началото на

...
Отборът на ЦСКА продължи с неубедителните изяви от началото на
Коментари Харесай

ЦСКА продължи слабата серия с равенство срещу Славия на Армията

Отборът на ЦСКА продължи с неубедителните изяви от началото на сезона, откакто направи тъждество 1:1 със Славия в мач от четвъртия кръг на Първа лига. В последните си два мача " алените " записаха две проваляне от румънския Сепси с общ резултат 0:6, а на старта на сезона те не съумяха да победят Хебър в Пазарджик.


На " Българска войска " играчите на треньора Нестор ел Маестро още веднъж не демонстрираха безапелационна игра и мъчно стигаха до голови положения против " белите ". През първата част двата отбора имаха по едно чисто състояние, само че вратарите Густаво Бусато и Николай Кръстев опазиха вратата си, а един път гредата избави гостите след отдалечен удар на Джонатан Линдсет. След почивката домакините направляваха събитията, само че играчите на Славия стояха солидно на терена.

В 76-та минута капитанът на " белите " Галин Иванов откри резултата, откакто бе открит в дребното наказателно поле от Людовик Соарес и не сбърка от непосредствена непосредственост. Малко по-късно Славия пропусна отличен късмет да удвои преднината си, а " армейците " дадоха отговор бързо и изравниха в 82-та минута, когато резервата Лазар Туфегджич изравни с глава след центриране на Тобиас Хайнц. До края " алените " по този начин и не съумяха да стигнат до цялостен поврат и дуелът приключи при тъждество 1:1.

Така ЦСКА остава с една победа в три мача от началото на сезона и заема осмо място в класирането с пет точки, до момента в който Славия е на 11-та позиция с точка по-малко. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР