Отборът на ЦСКА навлиза в най-важната фаза от своята подготовка

...
Отборът на ЦСКА навлиза в най-важната фаза от своята подготовка
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Ентусиазирани сме, ЦСКА ще се развива

Отборът на ЦСКА навлиза в най-важната фаза от своята подготовка преди завръщането си в НБЛ. Баскетболистите на Росен Барчовски се готвят двуразово, като заран работят във фитнеса за физическата си подготовка, а следобедните сесии са баскетболни. В края на тази седмица стартират и контролните срещи, като първия мач е в петък против първенеца " Балкан " в Пловдив.
 Снимка 588332
Източник:

" Когато се завърнах в София от Европейското състезание заварих един доста въодушевен тим на ЦСКА с голямо предпочитание за развиване. Момчетата упражняват доста отдадено, ще забележим по какъв начин ще стоим в мачовете " сподели старши треньорът Росен Барчовски.
 Росен Барчовски: Днес видяхме един изтощен и един пресен тим
Росен Барчовски: Днес видяхме един изтощен и един пресен тим

" Гордея се с играчите и екипа ми "

Настроението в тима е положително, младите и опитните основават отличен колектив, като всички състезатели отделят време отвън формалните тренировки, в което работят в допълнение за рационализиране на разнообразни детайли от играта си. В редиците на " алените " са уверени, че времето работи за тях и с всеки минал ден тимът се приближава до образа, който би трябвало да има.
 Снимка 588334
Източник:

" Всички ще желаят да се потвърдят против нас и това е обикновено. ЦСКА постоянно е огромно предизвикателство за всеки конкурент " добави националът Андрей Иванов.

Обнадеждаваща е информацията, че още в първите минути след старта на акцията по продажби на абонаментни карти за новия сезон пристигнаха и първите поръчки за годишни пропуски. Ръководството на ЦСКА планува издаването на 200 сезонни карти, а останалите места ще се продават с билети преди всеки мач. Подкрепата от трибуните е извънредно значима през цялото време на шампионата, уверени са " армейците ".

" Истината е, че нашите последователи чакаха прекалено много това завръщане в НБЛ и по тази причина ползата е огромен. Благодарение на генералния ни спонсор efbet ЦСКА освен се завърна в професионалния баскетбол, само че и има мощен тим, подготвен да се пребори с всеки противник ", изясни членът на УС на " Армейците " Александър Чакмаков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР