Отборът на ЦСКА надигра категорично с 94:77 като домакин състава

...
Отборът на ЦСКА надигра категорично с 94:77 като домакин състава
Коментари Харесай

ЦСКА не остави шансове на Левски в първия двубой от серията в плейофите на НБЛ

Отборът на ЦСКА надигра изрично с 94:77 като хазаин състава на Левски в първи дуел сред двата отбора от четвъртфиналната серия в плейофите на НБЛ.

В зала " Универсиада " момчетата на Росен Барчовски изнесоха доста мощен дуел и справедливо поведоха с 1-0 победи в серията.

След равностойна първа четвърт " алените " започнаха да се откъсват по-сериозно към края на втората, когато те записаха серия от 13:0, с цел да поведат с 46:32, а почивката пристигна при 47:37 в интерес на домакините.

През второто полувреме баскетболистите на ЦСКА подвигнаха оборотите и последователно започнаха да натрупат преднина, която в края на третата четвърт доближи 19 точки при 73:54.

В решителните 10 минути разликата продължи да нараства, като в един миг тя бе цели 27 пункта в интерес на " армейците ", които към края позволиха леко разпределяне, което разреши на Левски да направи загубата си малко по-почетна.

Най-резултатен за спечелилите стана Таменанг Чо, който вкара 21 точки, а Брендън Йънг добави 17. Силен дуел изигра и Драган Зекович, който приключи с 14 пункта, откакто влезе от пейката.

За Левски Джон Флорвиърс осъществя 19 точки, Николай Михайлов добави 15, а влезлият като запаса Сергий Павлов се регистрира с 11.

Четвъртфиналната серия продължава този петък (5 май) с още един дуел в зала " Универсиада " от 19.00 часа. Играе се до две победи от три мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР