Отборът на ЦСКА гостува на последния в класирането Етър Велико

...
Отборът на ЦСКА гостува на последния в класирането Етър Велико
Коментари Харесай

ЦСКА гостува на последния с единствената мисъл за победа

Отборът на ЦСКА гостува на последния в класирането Етър Велико Търново в отсрочен мач от efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 17:00 часа на стадион „ Ивайло ” и може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим развиването на мача онлайн.

Тимът на Нестор Ел Маестро няма право на неточност в битката си за челните позиции в таблицата. „ Червените ” разочароваха с представянето си в последния кръг, като не съумяха да победят вкъщи тима на Арда Кърджали.

Етър пък записва победа и тъждество в последните си два мача. „ Болярите ” ще се опитат да продължат положителната серия и срещи столичани.

Една от звездите на „ алените ” – Тобиас Хайнц, най-вероятно ще пропусне срещата с Етър. Наставникът на отбора Нестор Ел Маестро има намерение да даде отмора на най-хубавия си футболист и той ще седне на пейката през днешния ден. Хайнц има 16 мача от началото сезона в efbet Лига и двата дуела от предварителния кръг на Лигата на конференциите. Общо норвежецът е записал 1336 минути игра.

В същото време старши треньорът на Етър – Светослав Петров, разкри, че няма проблеми с контузени играчи и всички за на линия за мача с ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР