Отборът на ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в отложен мач

...
Отборът на ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в отложен мач
Коментари Харесай

ЦСКА ще се бори с кошмарите си на "Лаута" - Топ новини

Отборът на ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в отсрочен мач от 7-ия кръг на efbet Лига написа Gong.bg. Срещата е през днешния ден от 17:15 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим дуела онлайн минута по минута.

Мачът трябваше да се състои в края на август, само че БФС го отсрочи поради уговорките на „ алените “ в шампионата Лига на конференциите.

В последните няколко години гостуванията на Лаута съществено стряскат ЦСКА. „ Червените “ завоюваха единствено една от последните си 5 визити за състезание и изгубиха останалите 4. Локомотив е в серия от 3 следващи победи вкъщи – два пъти с по 2:0 и един път с 2:1. Другият им триумф още веднъж е без позволен гол – 1:0. Освен това, от общо 26 триумфа на „ смърфовете “ против „ армейците “, 24 са в Пловдив.

Затова в идния мач ЦСКА ще би трябвало да се пребори с кошмарите си, с цел да запише четвърта поредна победа отвън София и да остане крепко стъпил на първото място. Авансът им пред Лудогорец на върха в класирането е две точки, само че първенците имат мач по-малко.

Иначе ЦСКА рядко не печели през сезона, като това се случи на единствено три пъти до този миг. В предходния кръг „ армейците “ надделяха Арда с 3:1. Това бе седма аудиенция за тях, а триумфът едвам четвърти на открито. Всички неверни стъпки за „ алените “ бяха надалеч от вкъщи.

В петък Локомотив Пловдив стигна единствено до 0:0 против Пирин. Тимът се движи на четвъртата позиция и несъмнено оценката за Александър Томаш отпред на клуба е добра. Този път противникът обаче е доста по-класен и добре прочут на треньора на „ смърфовете “.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР