Отборът на ЦСКА 1948 продължи с добрите си изяви през

...
Отборът на ЦСКА 1948 продължи с добрите си изяви през
Коментари Харесай

Гол от дузпа донесе трите точки на ЦСКА 1948 срещу Локомотив Пловдив

Отборът на ЦСКА 1948 продължи с положителните си изяви през 2023 година, откакто победи Локомотив Пловдив с 1:0 вкъщи в мач от 27-ия кръг на Първа лига.

На стадион " Витоша " в Бистрица всичко в дуела бе решено от една обстановка при започване на второто полувреме, когато бранителят на " смърфовете " Джовани Трупе извърши нарушаване в наказателното поле против Радослав Кирилов, който щеше да означи на празна врата.

Реферът Волен Чинков отсъди дузпа и сподели пряк червен картон на Трупе, а Педриньо не сбърка от бялата точка за 1:0. В оставащите минути " алените " имаха още няколко положителни шанса за гол, а гостите, които през първото полувреме удариха греда, по този начин и не съумяха да стигнат до изравнително попадение.

По този метод ЦСКА 1948 към този момент иmа осем победи в 10 мача под управлението на новия треньор Тодор Янчев, в това число седем триумфа в девет дуела в шампионата. Тимът заема трета позиция с 57 точки, седем по-малко от втория ЦСКА и девет повече от четвъртия Черно море. Локомотив Пловдив е на шеста позиция с актив от 43 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР