Отборът на Тотнъм води с 1:0 на Манчестър Сити в

...
Отборът на Тотнъм води с 1:0 на Манчестър Сити в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм води на Сити, отмениха гол на гостите

Отборът на Тотнъм води с 1:0 на Манчестър Сити в дербито от съботната стратегия на Висшата лига. Лондончани откриха още в 5-ата минута посредством Хьон Мин Сон. Тимът на Жозе Моуриньо се намира в отлична форма и ще търси нов триумф против разтърсения състав на „ гражданите”, които след осем кръга в Англия заемат нежеланото десето място в таблицата. „ Шпорите” са трети, а при триумф през днешния ден, ще оглавят еднолично класирането.

Още по тематиката:

В Gong.bg ще проследим развиването на мача онлайн. В уеб страницата ни също може да намерите всеки един гол и всяка една забавна и противоречива обстановка от срещата.

По-рано през днешния ден Челси надви с 2:0 над Нюкасъл като посетител, а Астън Вила изненадващо загуби от Брайтън.

Мачът на стадион „ Тотнъм Хотспър” стартира с минута безмълвие в памет на клубната легенда Рей Клеманс, а на загрявката преди първия съдийски сигнал играчите на домакините бяха облечени с фланелки точно с неговото име и номер 1.

Двата отбора не губиха нито секунда в проучване и се хвърлиха в офанзиви незабавно след първия съдийски сигнал. Първата опция в срещата бе за гостите от Манчестър. Феран Торес насочи първия удар в мача, само че той бе избавен от Уго Лорис, който нямаше съществени усложнения.

Още в 5-ата минута резултатът бе открит, а в голмайстор се трансформира Хьон Мин Сон. Домакините извършиха бързо свободен удар в своята половина, топката бе пратена към Ндомбеле, който елегантно изведе Сон зад защитата на „ гражданите”, които се пробваха да създадат изкуствена засада, само че без необикновен триумф. Нападателят на Тотнъм излезе очи в очи с Едерсон и стреля сред краката на вратаря за 1:0.

Футболистите на Пеп Гуардиола пробваха да отговорят неотложно, само че офанзивите им бяха прибързани и не затрудниха Уго Лорис, а при най-хубавата от тях бе отсъдена засада, откакто ударът на Де Бройне се отклони в тялото на Жезус, който бе зад отбраната на Тотнъм.

Домакините несъмнено одобриха играта в своята половина и избраха да работят на контраофанзива, което се оказа печеливша тактика. Привидно Сити владееше самодейността, само че с изключение на до няколко корнера пред вратата на Тотнъм, нападателите на „ гражданите” не съумя да стигнат до нищо забавно в първия половин час на мача. В 27-ата минута гол на Аймерик Лапорт бе вярно анулиран поради игра с ръка на Грабриел Жезус в наказателното поле на Тотнъм.

 Tottenham VS City Preview
източник: Sofascore.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР