Отборът на Стяуа усилено търси конкуренция на десния защитник Вали

...
Отборът на Стяуа усилено търси конкуренция на десния защитник Вали
Коментари Харесай

Стяуа подготвя интересен трансфер през зимата

Отборът на Стяуа интензивно търси конкуренция на десния бранител Вали Крецу и изборът на румънския гранд се е спрял върху Георги Пашов, оповестява prosport.

30-годишният българин прави усещане с изявите си в Академика Клинчени и е бил предложен на треньора Тони Петреа от неговия помощник Михай Пинтилий.

Наставникът на Стяуа, който беше помощник на Лауренцио Регекампф в през 2015-а, даже към този момент е помолил притежателя Джиджи Бекали да вземе десния бек през зимния трансферен прозорец и босът е почнал договаряния с сегашния клуб на бранителя.

Георги Пашов дойде в Академика Клинчени на 12 август от казахстанския Жетису. Българинът е закрепостен титуляр и записа 10 дуела на сметката си дотук през акцията. Той не е пропуснал нито една минута от сезона в румънската Лига 1.
Пашов е роден в Гоце Делчев и е младеж на Пирин 1922 и Литекс. В кариерата си е носил екипите на Чавдар Етрополе,,, Пловдив, и Арарат-Армения. Десният бранител има и 3 мача за националния тим.

Той дебютира на 10 септември 2019-а в контролата с Ейре, изгубена от лъвовете с 1:3. Тогава селекционер беше. През октомври игра и против Черна гора (0:0) и Англия (0:6) в европейски квалификации.

В момента част от Академика Клинчени са още двама наши сънародници - Асен Чандъров и Цветелин Чончуков.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР