Отборът на Спартак (Варна) записа комфортна победа с 2:0 в

...
Отборът на Спартак (Варна) записа комфортна победа с 2:0 в
Коментари Харесай

Спартак удари Миньоро и оглави Втора лига

Отборът на Спартак (Варна) записа удобна победа с 2:0 в семейството си на Миньор (Перник) в дуел от 33-ия кръг на родната Втора лига. Георги Чукалов откри в 19-ата, а Иван Колев удвои в 76-ата минута, с което беше завършен и крайния резултат. Гостите приключиха срещата и в понижен състав, откакто Божидар Васев получи втори жълт и надлежно червен картон в 72-ата минута.

„ Соколите “ бяха по-добрият отбор и направляваха развоя на срещата от самото начало, заради което не оставиха шансове на отбора на гостите за нещо по-интересно.

С този триумф Спартак към този момент има 62 точки и по този метод се изравни по този индикатор с водача в шампионата Септември София и е все по-близо до завръщане в родния хайлайф, като е и с мач по-малко от столичани.

Миньор пък значително се елементарни с възможностите си за четвъртото място, което дава късмет за бараж за влизане в efbet Лига, като остава на седмото място с 51 точки.

В идващия кръг варненци гостуват на третия във краткотрайното класиране Етър, до момента в който „ чуковете “, които записаха четвърта поредна загуба, одобряват дубъла на ЦСКА 1948.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР