Отборът на СКХГ Авангард се нареди на второ място в

...
Отборът на СКХГ Авангард се нареди на второ място в
Коментари Харесай

Авангард зае второ място на Зимната купа на Леверкузен

Отборът на СКХГ " Авангард " се подреди на второ място в отборната конкуренция на 4-тата Зимна купа в Леверкузен. Златните оценки са за тима на " Фабриано ", а бронзът бе връчен на представителите от тима на " Леверкузен Германия ". Изключително мощен шампионат с присъединяване на 19 страни, измежду които и България в лицето на гимнастичките от " Авангард ".

Освен с отличие в отборната конкуренция, воденият отбор от Николай Боев и Цветомира Василева, завоюва оценки и в обособените възрасти. Юлияна Димитрова завоюва сребро в многобоя при възраст 2010/2011, а Стефания Фурнаджиева се окичи с бронза. Ивон Илчева сграбчи бронза при възраст 2008/2009. Радея Танева изигра мощно своите композиции с топка и бухалки, и се подреди на трето място при родените 2007.

Анджела Тодорова се пребори за сребърното отличие във възраст 2012, а на косъм от орден остана другата представителка Светлизара Петкова.

Борбата при дамите бе извънредно оспорвана и почтено показана от Йоана Караджилова, която сграбчи бронзовото отличие.

Катрин Тодорова изигра мощно своите композиции с топка и бухалки, и справедливо стъпи на най-високото ходило при родените 2010. 30.900 за осъществяването си на обръч бяха задоволителни на Ивайла Горанова, с цел да се окичи със златното отличие, а 27.850 на Валерие Фотевова за осъществяването на бухалки, с цел да стъпи на върха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР