Не са публикувани подробности за обстоятелствата около смъртта му и

...
Не са публикувани подробности за обстоятелствата около смъртта му и
Коментари Харесай

Джош Бейкър: Уорчестършър е „с разбито сърце“ от смъртта на „жизнен“ 20-годишен играч на крикет

Не са оповестени детайлности за събитията към гибелта му и Уорчестършър, който сподели, че е „ с разрушено сърце “ от загубата, са поискали фамилията му да бъде засвидетелствано „ усамотение и почитание “.

Бейкър, някогашен национал на Англия до 19 години, завоюва три уикета против Съмърсет в Бромсгроув в сряда, като мачът беше преустановен като тъждество в четвъртък, и също по този начин играха в два мача на Vitality County Championship предишния месец.

Worcestershire сподели в изказване, че са „ с разрушено сърце да разгласят преждевременната кончина на Джош Бейкър, който беше единствено на 20 години.

„ В този извънредно сложен миг клубът е отдаден на поддръжката на фамилията, приятелите и сътрудниците на Джош. Ние сме обединени в скръбта си и сме решени да почетем паметта му по метод, отговарящ на забележителната персона, която той беше.

„ Неговият витален дух и инфекциозен възторг го направиха обичан на всеки, който срещна. Неговата топлота, добрина, и професионализмът бяха забележит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР