Отборът на Севиля се изпоти за домакинска победа с 1:0

...
Отборът на Севиля се изпоти за домакинска победа с 1:0
Коментари Харесай

Севиля стигна до скромна победа и не изпуска Барса и Реал

Отборът на Севиля се изпоти за домакинска победа с 1:0 над последния в класирането Леганес и продължава да се бори с Реал Мадрид и Барселона за първото място. Голът беше осъществен от непредвиден футболист - Диего Карлош. Централният бранител насочи топката в мрежата след безредие в 63-ата минута.

Превъзходството на състава на Юлен Лопетеги беше смазващо, изключително през първото полувреме, в което гостите даже нямаха удар към вратата. Попадение на Севиля малко преди почивката не беше зачетено след консултация с ВАР.

Натискът даде по този начин стремежи от домакините гол в 63-ата минута, след което Леганес се опита да промени нещо. Силите на скромния тим обаче стигнаха единствено за няколко разбърквания. В края реферът усили с 2 минути даденото към този момент от него 4-минутно продължение на постоянното време, само че Леганес отново не съумя да изравни.

“Краставичарите”, които преди седмица изтезаха Барселона, са на дъното на 8 точки от избавителното 17-о място. Севиля пък записа седми следващ дуел без загуба и за момента е втори.
Gol brasileiro no #SevillaFCLeganés.

Diego Carlos marca pela primeira vez na #LaLigaSantander e coloca o @SevillaFC à frente. pic.twitter.com/sSaA1bGDbk
— LaLiga (@LaLigaBRA) December 1, 2019 СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 15 кръг, неделя 1 декември  Севиля 1:0краен резулат  Леганес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР