Отборът на Септември се оплака от съдийството по време на

...
Отборът на Септември се оплака от съдийството по време на
Коментари Харесай

Септември излезе с позиция след мача с Янтра

Отборът на Септември се оплака от съдийството по време на мача с Янтра, който загуби с 1:2.

Ето какво пишат от Септември:

" На вниманието на цялата футболна общност и медиите!

За повторно през сезон 2023/2024 година, тимът на Септември София губи дуел, не с помощта на показаното на терена, а с помощта на преднамерено съдийство в прорез с всички общоприети правила за феърплей!

Главният рефер Мариян Гребенчарски и неговите помощници демонстрираха всякаква липса на морал и феърплей в своите дейности, което очевидно демонстрира, че дуелът сред тимовете на ПФК Септември София и ОФК Янтра 2019 Габрово бе решен другаде, само че не и на терена!

Призоваваме за санкции и съблюдаване на правилниците! Септември е единственият клуб в България разрастващ и даващ път на своите младежки футболисти, като по почтен път с футболни достолепия се борим да достигнем още веднъж Първа лига и да дадем естрада на нашите състезатели да се мерят с най - огромните! Не ни помагайте, само че не ни пречете!

Изпращаме публично мнение до господин Михаил Касабов - президент на БФС, господин Давид Борбалан - ръководител на съдийската комисия, господин Валентин Чакъров - шеф направление " Първенства и шампионати " и копие до господин Неделчо Михайлов - отдел " Спортно - механически ", както и видео моменти със противоречивите обстановки, лишили нови три точки от актива на септемврийци! "
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР