Отборът на Сент Етиен се изкачи на подиума на временното

...
Отборът на Сент Етиен се изкачи на подиума на временното
Коментари Харесай

Сент Етиен се качи на подиума след обрат

Отборът на Сент Етиен се изкачи на подиума на краткотрайното класиране в Лига 1, откакто обърна Метц в мач от деветия кръг на френския шампионат. “Зелените” губеха с 0:1 до 74-ата минута, само че в последна сметка стигнаха до триумфа с 3:1. Фалу Диане откри за гостите, само че с попадения на Венсан Пажо, Бриан Дабо и Хабиб Маига играчите на Оскар Гарсия изковаха трите точки. Така Сент Етиен към този момент е на трето място в подреждането с актив от 17 точки - на осем от водача Пари Сен Жермен. Метц пък остава на дъното с едвам три точки.

Гинган взе дербито на Бретан против Рен с 2:0. Мустафа Диало и Джими Бриан бяха точни за домакините. Уахби Хазри пък беше изпъден за гостите, което в допълнение затрудни играта им. Гинган е на девето място с 13 точки, до момента в който Рен е 15-и с шест.

Тулуза надигра с 1:0 Амиен, с помощта на попадение на Анди Делор малко преди почивката. С триумфа си днед Тулуза към този момент има 11 точки и е на 12-а позиция, до момента в който Амиен е с шест. Лига 1 9 кръг, събота 14 октомври  Сент Етиен 3:1краен резулат  Метц
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР