Отборът на Сакраменто Кингс отпадна в четвъртфиналите на дебютното издание

...
Отборът на Сакраменто Кингс отпадна в четвъртфиналите на дебютното издание
Коментари Харесай

Везенков не помогнa на Сакраменто при загуба в НБА

Отборът на Сакраменто Кингс отпадна в четвъртфиналите на дебютното издание на In-Season шампионата в НБА, откакто загуби от Ню Орлиънс Пеликанс със 117:127 вкъщи. Българският баскетболист Александър Везенков записа единствено шест минути игра, в които взе две битки, само че не съумя да запише нито една точка.

Ню Орлийнс към този момент победи два пъти Сакраменто през този сезон, само че тази нощ играчите на Майк Браун започнаха по-силно и единствено за няколко минути натрупаха 15 точки преднина. Постепенно гостите започнаха да преобладават и при започване на третата част към този момент на собствен ред водеха с 15 точки. Кингс пробваха да се върнат в дуела, само че не съумяха да понижат пасива си на по-малко от четири точки и в последна сметка завършиха с вътрешния шампионат на Лигата.

Везенков се появи в игра в средата на първата част, след което стартира и втората, само че пропусна и трите си стрелби от игра. Българинът стреля един път несполучливо от тройката, а в един случай след неточна далечна пукотевица на Трей Лайлс взе следващи битки в офанзива, само че и в двата случая не съумя да приключи добавката. В последна сметка той прекара на паркета 6:14 минути, в които записа и два фала, а салдото му бе минус 12.

Над всички за Сакраменто бе Домантас Сабонис, който осъществя трипъл-дабъл - 26 точки, 13 битки и 10 асистенции, а звездата ДеАрън Фокс вкара 30 точки. За Пеликанс най-резултатен бе Брандън Инграм с 30 точки.

Сега за Сакраменто следва една седмица отмора, преди мачове с Бруклин Нетс и Ел Ей Клипърс в два следващи дни - 12 и 13 декември. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР