Отборът на Русия постигна успех над Австралия с 3-0 победи

...
Отборът на Русия постигна успех над Австралия с 3-0 победи
Коментари Харесай

Шампионът Русия е на една победа от полуфинал в ATP Cup

Отборът на Русия реализира триумф над Австралия с 3-0 победи и се приближи до полуфиналите на АТP Cup в Сидни.

Роман Сафиулин даде задатък на настоящите първенци след двусетов триумф над Джеймс Дъкуърт със 7:6 (6), 6:4. Първата ракета на руснаците Даниил Медведев се реваншира за провалянето си на старта от французина Юго Юмбер, побеждавайки изрично Алекс де Минор с 6:4, 6:2. Това на процедура подсигурява успеха на руснаците, които посредством Медведев и Сафиулин взеха и мача на двойки против Джон Пиърс и Люк Савил със 7:6(7), 3:6, 10-6.

По този метод Русия е доста покрай полуфиналите на шампионата, като в последния си мач играе с Италия и се нуждае от една победа, с цел да продължи. „ Скуадрата “ надделя по-рано Франция със същия резултат и се нуждае от победа против Русия в последния си мач, с цел да играе още веднъж на полуфиналите, откакто предходната година отстъпи на съветския отбор в разногласието за трофея.

В група С, интригата се завърза още повече, откакто Канада надигра Англия след поврат с 2-1 победи. Дан Еванс даде задатък на британците, които завоюваха първия си мач против Германия, след триумф над Денис Шаповалов с 6:4, 6:4, само че по-късно Феликс Оже-Алиасим възвърне паритета след победа над Камерън Нори със 7:6(4), 6:3. 

На двойки Оже-Алиасим и Шаповалов не оставиха шансове на Джейми Мъри и Джо Салисбъри, стигайки до триумф с 6:4, 6:1.

Така, и четирите отбора в групата, където са още Германия и Съединени американски щати, са с еднакъв брой точки преди последните мачове в групата, които опълчват Германия на Канада и Съединени американски щати на Англия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР