Отборът на Рома постигна победа с 2:1 при визитата си

...
Отборът на Рома постигна победа с 2:1 при визитата си
Коментари Харесай

Рома обърна Интер в епично дерби на Джузепе Меаца

Отборът на Рома реализира победа с 2:1 при визитата си на Интер в дерби мач от осмия кръг на италианската Серия А

„ Нерадзурите “ откриха резултата на стадион „ Джузепе Меаца “ в 30-ата минута, когато Николо Барела пусна дълъг извеждащ пас по земя към Федерико Димарко отляво наказателното поле на „ джалоросите “, а бранителят на домакините стреля от придвижване, разписвайки се в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Руи Патрисио, който се намеси неубедително.

Съставът на Жозе Моуриньо възвърне равенството девет минути по-късно. Спинацола центрира диагонално отляво в пеналтерията на Интер, където Пауло Дибала стреля от воле в близкия ляв ъгъл на стража Самир Ханданович, а бързата топка затрудни вратаря и той позволи тя да влети в мрежата зад него.

Гостите от Рим направиха цялостен поврат четвърт час преди края на постоянното време, когато капитанът Лоренцо Пелегрини центрира от фаул в наказателното поле на Интер, където Крис Смолинг се извиси във въздуха и с удар с глава осъществя в далечния низък ляв ъгъл на Ханданович.

В класирането Рома събра актив от 16 точки и се изкачи на четвъртото място, до момента в който Интер е седми с 13 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР