Отборът на Реал Мадрид вече е съвсем близо до рекордна

...
Отборът на Реал Мадрид вече е съвсем близо до рекордна
Коментари Харесай

Реал Мадрид докосва титлата в Испания

Отборът на Реал Мадрид към този момент е напълно покрай рекордна 35-та шампионска купа в Испания, откакто победи Осасуна с 3:1 като посетител в мач от 33-ия кръг на Ла Лига. В Памплона голмайсторът на Кралския клуб Карим Бензема пропусна две дузпи в границите на седем минути при започване на втората част, само че все пак отборът на Карло Анчелоти стигна до скъп триумф.

Централният бранител Давид Алаба даде преднина на мадридчани в 12-та минута, само че незабавно по-късно Анте Будимир изравни. Точно преди почивката Марко Асенсио още веднъж изведе Реал напред, а втората част стартира с двата следващи пропуща на Бензема от бялата точка. Точка на разногласието постави Лукас Васкес в шестата минута на добавеното време.

По този метод Реал към този момент има 78 точки, 17 повече от втория Атлетико Мадрид, до момента в който третият Барселона е с 60 точки, само че е изиграл два мача по-малко от противниците си. По този метод Реал се нуждае от още четири точки в оставащите си пет мача, с цел да си подсигурява първото място. Осасуна заема 9-та позиция в подреждането с актив от 44 точки.

Останалите резултати:

Атлетико Мадрид - Гранада 0:0

Селта - Хетафе 0:2.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР