Отборът на Полша попълни групата на България на Европейското първенство

...
Отборът на Полша попълни групата на България на Европейското първенство
Коментари Харесай

Полша попълни групата на България на европейското първенство за юноши

Отборът на Полша попълни групата на България на Европейското състезание за юноши до 17 години, стана ясно след приключването на квалификациите в група 6. Както е известно, България е в група В, където противници са Франция и Нидерландия, към този момент и Полша като 4-и тим.

Снощи приключиха мачовете и в последната квалификационен поток, която беше извоювана от Италия. Полша остана на 2-о място пред Украйна и Косово. В подреждането на вторите тимове поляците станаха 5-и най-хубав и заеха мястото в нашата група. Италия пък влиза в група А, където са още домакините от Израел, както и Германия и сензацията Люксембург.

Стана ясна и цялостната стратегия на българския тим. Момчетата на селекционера Йордан Петков излизат в първия си мач на 16-и май от 20.00 часа против Нидерландия на стадиона в Лод, напълно покрай огромното интернационално летище " Бен Гурион ".

Следващият мач е на 19-и май от 20.00 часа против Франция и ще се играе на стадиона в Рамат Ган, който беше народен стадион на Израел до 2014-а година. Третата среща е на 22-и май от 17.30 часа на стадиона в Нес Циона против Полша. По същото време Франция и Нидерландия ще спорят в Ришон Ле Цион.

България за повторно в новата история на европейските шампионати за юноши ще взе участие на финали, само че за първи път по класиране. 16-те тима са разпределени в четири групи по четири тима, първите два от всяка отиват на четвъртфиналите. В нашата група международните сили Франция и Нидерландия освен са едни от най-големите производители на играчи, само че и имат надлежно две и четири европейски трофеи от въвеждането на сегашния формат на шампионатите през 2002-а година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР