Отборът на Пари Сен Жермен завърши с поражение сезона във

...
Отборът на Пари Сен Жермен завърши с поражение сезона във
Коментари Харесай

Меси напусна Пари Сен Жермен със загуба

Отборът на Пари Сен Жермен приключи с проваляне сезона във френската Лига 1 откакто отстъпи в Париж пред Клермон с 2:3 в дуел от последния, 38-и кръг на футболното състезание. Пари Сен Жермен към този момент си бе обезпечил първото място в класирането и шампионската купа с 85 точки, до момента в който Клермон се подреди осми с 59 точки в актива си.

Парижани не съумяха да изпратят с триумф напускащите клуба Лионел Меси и Серхио Рамос. Именно испанецът Рамос осъществя първия гол за домакините в 16-ата минута, а в 21-ата Килиан Мбапе повиши на 2:0 от дузпа.

Гостите от Клермон обърнаха до 3:2 след попадения на Йоан Гастиен в 24-ата минута, на Мехди Зефан в първата минута на добавеното време на първата част и на Грейон Кией в 63-ата.

Меси и Рамос си потеглят от Париж с две трофеи в Лига 1, а аржентинецът още веднъж бе освиркан от последователите на Пари Сен Жермен преди дуела на „ Парк де Пренс “, написа Българска телеграфна агенция.

Пред разлъка с първенците е и старши треньорът Кристоф Галтие, макар че изведе отбора до рекордна 11-а купа в шампионата.

Футболистите на Пари Сен Жермен носеха тениски с името на съотборника си Серхио Рико, който се бори за живота си след случай. Те получиха шампионския трофей след мача, само че Галтие също получи освирквания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР